Terrassen en zwembad

Aan alle zijden van de woning bevinden zich terrassen zodat men altijd in of uit de zon, wind of schaduw kan zitten.

  • Het totale terras aan de zuid- en westzijde (A) van de woning beslaat maar liefst zo’n 185 m², inclusief veranda en zwembad. Het zoetwater zwembad is 4 x 8 meter (diepte van 120 cm in de eerste 30% en loopt dan geleidelijk af tot 170 cm over de laatste 30%). De pomp en filters staan in de garage/berging eronder. Bij het zwembad staat een solar-douche die met een beetje zon gemakkelijk ruim 30 liter heerlijk warm water produceert. Onder de veranda staat een 6-persoons tuintafelset, een loungeset en een buitenkeuken met gasoven en een 2-pits gaskookplaat.
  • De gastenslaapkamer heeft bij het schuifpui een eigen terras (B) van 10 m².
  • Een looppad achter deze slaapkamer voert naar nog een terras (C) van 14 m² aan de achterkant van de woning waar ook een 6-persoons tuintafelset staat. Achter het huis ligt zeer fijn grind zodat kinderen hier fijn kunnen spelen.
  • Aan de keukenzijde (oost) bereikt men via een trap (6 treden) een terras (D) van ruim 35 m² gelegen onder een eeuwenoude Spaanse eik. Een rijk bezit want deze eik zorgt voor een heerlijke schaduwplek in de zomer. Er staat een 4-persoons tuintafelset. En niet voor niets staat hier 's zomers een grote hangmat.... 
  • Tenslotte nog een klein terrasje (E) beneden vóór de garage waar het je altijd uit de wind en in de zon zit.

Er is rondom de woning buitenverlichting aangelegd zodat het buiten nog steeds goed toeven is ook als de zon al is ondergegaan. Niet vergeten ook eens al het licht uit te doen en te genieten van de prachtige sterrenhemel want dank zij de rustige ligging is er geen lichtvervuiling.

 

Beneden is ook nog een vrijstaande houtopslag (F) van 1 x 2,5 mtr, gebouwd in de stijl van de woning, met de voorraad brandhout voor de houtkachel.